söndag, juni 26, 2011

Midsommarhelgen


Midsommarafton firades på Kråkelund tillsammans med Tobias, Therese och Hilma. På förmiddagen bestämde vi oss, trots blåsten, för att fiska. Vi fick bara en massa spigg men Jennifer tyckte det var roligt och det var ju det viktigaste.

Solen tittade fram efter lunchen och det blev dags att ge sig ut för att plocka blomster, och hälsa på hos trollgubben som bor under en sten och har bott där ända sen jag var liten, men han var tyvärr inte hemma. :(

Givetvis skulle barnen få midsommarkransar, även Leila. Och mammorna satte igång...

Två små fina midsommartjejer på bryggan! De leker så bra tillsammmans och vi fick dem inte i säng förrän alldeles för sent på kvällen. Uppskruvade på max och "lördagsgodiset" surrandes i kroppen!

Pappa Klas, lika fin i krans!!

Och den lilla midsommartjejen


Dans blev det också, Jennifer var så nöjd då hon fick vara björn när det blev dags för "björnen sover". Hilma och Jennifer dansade omkring som galningar och Therese och jag fick hänga på.

Grillmästarna som fixade kanongott kött, både oxfilé och vildsvin. Revbenen från vildsvinet föll i smaken och vi har väl räknat på att vi borde satt i oss ca 500 gram kött var... ca....Gott var det i alla fall! :)

Den obligatoriska jordgubbstårtan med fyra tårtbottnar. :)



Vi har gått en svamprunda Jennifer och jag, det är inte lätt då ormbunkarna är högre än henne, men vi hittade misann lite svamp!

Det räckte till ett par kantarellmackor i alla fall!

Inga kommentarer: