söndag, januari 02, 2011

Sista månaden på 2010

När December började hade vi redan fått all snö vi ville ha, skottningen stod högt på "att göra listan" tillsammans med att färdigställa övervåningen så vi kunde fira jul på torpet. Men givetvis måste det ju finnas tid för lite lek och skoj också! Nallebjörnen fick bli den finaste tomtenissen vi någonsin sett.

Jag kramade snöbollar, Jennifer drog dem till pappa i pulkan som satte ihop dem till en fin lyckta... tyvärr var det för kallt att göra en snögubbe!!
Men det var inte för kallt för att göra snöänglar. Jennifer är jättebra på snöänglar så länge hon inte får snö i ansiktet. :)
Vårt berömda morgonmys som sker var och varannan dag här på torpet. Vi har lite svårt att krypa ur pyjamasen och få på oss "gå bort kläder". Men vad gör väl det när allt kommer omkring?
11 december var det dags för Leilas dop! Moster Meg och favoriten Lars var faddrar. Det bjöds på glögg, lussekatter och pepparkakscheesecake. :) Leila fick vansinnigt fina dopgåvor!
Mormor tittar förbi då och då och passar på att busa med barnen... på denna bild ska Jennifer precis bli borstad i håret samtidigt som de åker tåg... :) måste jag nämna nattlinnet!?
Prinsessan i Plittorp. Julafton kom och tomten hade med sig massa fina saker. Men klänningen fick hon av mamma och pappa... och Leila förstås...
Vi har (läs Klas) hittat lite nya funktioner med kameran vilket resulterade i miljarders bilder i svartvit... måste erkänna att det blev ganska fina bilder! Detta var sista månaden i december... nyårsafton kom och gick och nu är vi i januari och början på det nya året, 2011. Detta år ser jag fram emot babysim, babyfik och babymassage... herrgårdweekend, åka på spa med Ninna, veckor på gotland, sol och bad, en fin trädgård och ett fullt växthus. Nu ska här tas nya tag så fort snön försvunnit om så där tre-fyra månader!

Inga kommentarer: