måndag, augusti 08, 2011

Inflyttningskalas


I dag ställdes det till med inflyttningskalas i lekhuset, dagen till ära gjorde jag minimini cupcakes. Cupcakes i knäckformar, det var roligt att göra måste jag säga. :) Men vad gör man inte när döttrarna ska ha kalas!?



Till allas vår förvåning och lycka var det gäster som hunnit köpa inflyttningspresenter, en flagga och blommor och diverse städredskap och köksutrustning, allt man behöver i ett eget hushåll. ;) Så roligt och Jennifer blev verkligen glad, Leila var däremot inte så imponerad, pappret var, som vanligt i hennes ålder, det roligaste.

Sommarsöta lilla Leila.

Jennifer "serverade" saft och mini cupcakes i lekhuset.


Jennifer och Engla lät gästerna roa sig på egen hand då dem hade tagit de enda sittplatserna som fanns, men det gick ju fint ändå!

Det fanns även tid för lite gos med bästaste Lasse... Många av favoriterna på en och samma gång men hon hann med lite bus och gos med alla. Jennifer med det största, kärleksfulla hjärtat på hela planeten.

Tack alla för er medverkan idag, hela familjen gillar att ha er här och ni är välkomna tillbaka när som helst. Det finns alltid tid för fika och kaffebryggaren bubblar mest jämt.


Inga kommentarer: