lördag, augusti 15, 2009

Ölands Djurpark

Efter mycket om och men kom vi dit i alla fall. Efter mycket tittande på både apor och zebror och andra mer eller midre vanskötta djur så var det dags för det vi kom dit för =) nämligen karuseller och vattenlandet.


Jennifer tyckte allt var roligt och inte ett dugg läskigt, mamma gillade det också.

Bilarna ovan var det enda som vi vågade låta Jannifer åka själv, och det kanske var just därför som dem var helt klart roligast, hon ville "meeja".


Fast nästa karusell tyckte nog Mysan var lite otäck allt, lite högt är det.

När vi skulle åka den klassiska hästkarusellen så fanns det en häst som inte funkade, och givetvis valde vi den, syns ju inte direkt att den är paj när den står still. Så karuselltanten fick stanna hela karusellen så vi fick byta till en häst som funkade =)


Som vanligt med Jennifer och vatten så ville hon absolut inte gå ur vattnet även att hon skakade som en växelspak i en 245a och hade en härligt mörkblå ton på läpparna. Men hon fick i alla fall åka den stora vattenrutchkanan, det tyckte hon var jätteroligt.

Vi hade ju kanonväder hela dagen, men det konstigaste med hela trippen var att hela parken var nästan helt folktom, inga köer någonstans, kanske är helt normalt för Ölands Djurpark, vad vet jag, men jag hade nog förväntat mig mer folk.

Så här trött blir man efter en dag i parken, iofs så somnade ju både Mysan och Jennifer innan vi hade kommit över Ölandsbron, men jag är så van att det inte stör mig, ganska trevligt när dem sover ikapp i bilen.


Och så till sist så blommar en av våra fina rosor på framsidan, just den här har My tagit ur en sån där blomkorg som är så populärt att ge bort, den växer så det knakar.

Inga kommentarer: